Újabb online előadás a Youtube-on – Új-Zéland

» Szerző: dátum: jún 1, 2020 rovat: Egyéb | Újabb online előadás a Youtube-on – Új-Zéland bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Újabb online előadás a Youtube-on – Új-Zéland

Kedves Utasunk!

 

Sajnos még mindig várnunk kell a következő közös utazásunkra, de nagyon bízunk abban, hogy már nem sokáig. Addig is szeretnénk egy újabb online előadással pótolni a programok hiányát. 2005-ben az első repülős utazásunkat Új-Zélandra szerveztük, s azóta már tízszer tértünk ide vissza. Reméljük, hogy januárban újra eljutunk a Föld másik oldalán lévő Paradicsomba.

Az előző előadásunk tapasztalatai alapján – remélhetőleg ezúttal hanghiba nélkülszeretnénk felidézni az új-zélandi élményeket azok számára, akik már jártak itt, illetve bemutatni azoknak, akik még csak tervezik az utazást.
 

Az előadás időpontja: 2020. június 2. kedd 19:30.

Ha már van programod kedd estére, ne csüggedj, szerdán délelőtt 10:00 órakor ismét megtartjuk az előadást. Időtartama kb. 1 óra.

Az előadás a Youtube-n lesz elérhető:
https://youtu.be/xWuwZWI_7zA

Kattints ide, hogy bekapcsolódj az élő adásba!

Az előadás nyilvános lesz, semmiféle bejelentkezésre és regisztrációra nem lesz szükség. Közben lehet kérdéseket is feltenni, amelyekre igyekszünk válaszolni.

Tehát találkozzunk újra – virtuálisan – Új-Zélandon, kedden, esetleg szerdán!

Üdvözlettel:
Pápist Szilvia, Gyuricza László

eXTReMe Tracker EUB utasbiztosítás