Online előadás a Youtube-on – Algéria két arca

» Szerző: dátum: máj 17, 2020 rovat: Egyéb | Online előadás a Youtube-on – Algéria két arca bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Online előadás a Youtube-on – Algéria két arca

Kedves Utasaink!
 
 
Éppen egy éve, hogy májusban ezekben a napokban egy egészen különleges, egyedi utazáson vettünk részt, Algériában a Szahara belsejében sátrakban, tuaregek társaságában élhettük át a sivatag varázslatos világát, majd utána az Atlasz-hegység mediterrán tengerparti előterében pihentük ki az előző napok fáradalmait.

Bár úgy tűnik, hogy a járvány kapcsán mintha már látnánk a fényt az alagút végén – ami, reméljük, nem a szembejövő gyorsvonat lámpája -, de még mindenképp egy kis ideig mellőznünk kell az utazásokat. Hogy a karantén utazásmentes világát egy kicsit színesítsük, a fenti különleges utazásunk évfordulójának apropóján szeretnénk egy on-line előadást tartani „Algéria két arca – A Szahara szívében és az Atlasz partvidékén” címmel. Akik részt vettek az utazáson, reméljük, számukra kellemes élményeket ébreszt az előadás, akik pedig nem voltak velünk, bízunk benne, hogy ők is szívesen veszik a sok érdekes információt Afrika legnagyobb országáról.

Az előadás időpontja: 2020. május 18. hétfő 19:30.

Ha már van programod hétfő estére, ne csüggedj, kedden délelőtt 10:00 órakor ismét megtartjuk az előadást. Időtartama kb. 1 óra.

Az előadás a Youtube-n lesz elérhető:
https://youtu.be/k2doMqalktk

Kattints ide, hogy bekapcsolódj az élő adásba!

Az előadás nyilvános lesz, semmiféle bejelentkezésre és regisztrációra nem lesz szükség. Közben lehet kérdéseket is feltenni, amelyekre igyekszünk válaszolni.

Tehát találkozzunk újra – virtuálisan – a Szaharában, hétfőn, esetleg kedden!

Üdvözlettel:
Pápist Szilvia, Gyuricza László

eXTReMe Tracker EUB utasbiztosítás