Információk a koronavírussal kapcsolatban

» Szerző: dátum: már 7, 2020 rovat: Egyéb | Információk a koronavírussal kapcsolatban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kedves Utastársunk!
 
 
Bizonyára értesültél a napi hírekből, hogy a koronavírus Európában, illetve Magyarországon is felütötte a fejét. Ezzel összefüggésben az általunk szervezett utazásokkal kapcsolatban többen érdeklődtek, ezért a következőket szeretnénk tájékoztatásként közölni:

  • Sajnos a jövőbe mi sem látunk, ezért csak a jelenlegi helyzet, illetve az eddigi tények alapján tudunk bármit is mondani.
  • Tény, hogy Európában ebben az évben eddig az influenzajárványnak lényegesen több áldozata van, mint a koronavírusnak.
  • A koronavírus gócpontjának számító, leginkább fertőzött területekre (Lombardia, Veneto tartomány nyugati része) mi ebben az évben egyáltalán nem terveztünk, s nem is szervezünk utazást.
  • A fent említett problematikus régióhoz legközelebbi célterületünkre (Közép-Olaszország), illetve a későbbi utazásaink helyszíneire jelenleg nincs beutazási korlátozás.
  • A helyi, olasz hatóságok intézkedései rövid időtartamra vonatkoznak (pl. az iskolai tanítás szüneteltetése március 15-ig), így joggal bízhatunk abban, hogy az utazásunk időpontjára mindenütt javulni fog a helyzet.
  • Természetesen az adott célországok eseményeit, híreit folyamatosan követjük, s a hivatalos közleményeit, felhívásait elfogadjuk.
  • Mindezek alapján a jelenlegi állapotok szerint nem tervezzük egyik utazásunk lemondását sem. A szervezést a szokott módon időarányosan végezzük, a szállások előlegét már rendeztük. Az egyes utazásokkal kapcsolatos részletes tájékoztatót – a korábbi gyakorlatnak megfelelően – az utazás előtt 2 héttel küldünk, de természetesen, ha lényeges negatív változás állna be a célterületeinken a koronavírussal kapcsolatban, akkor esetleges döntésünkről azonnal értesítjük utasainkat.
    Kérünk, hogy a napi híreket kezeld higgadtan és objektíven, s kerüld a szenzációhajhász bulvárhíreket!

Nagyon bízunk abban, hogy utazásaink időpontjában már múlt időben beszélhetünk a koronavírusról, s egy igazán kellemes élményt fog jelenteni a programunk Számodra is.

Addig is nagyon jó egészséget kívánunk!

Pápist Szilvia, Dr. Gyuricza László

eXTReMe Tracker EUB utasbiztosítás