Hasznos tudnivalók repülős utazásaink esetén

  • Irodánk a programért a reptértől a reptérig vállalja a felelősséget. A repülés egyéni felelősség, mi csak javaslatot teszünk és segítünk a repülőjegy beszerzésében. Más járatokat is igénybe lehet venni egyéni foglalással, de az egyéni utasnak kell a csoport menetrendjéhez igazodnia.
  • A repülőjáratok kiválasztását, foglalását a lehető legnagyobb körültekintéssel végezzük, s a végső döntést, minden apró részlet (menetrend, ár, menetidő, a légitársaság megbízhatósága, csoportos foglalási feltételek stb.) figyelembevételével hozzuk meg. Ennek ellenére történhet időközben menetrendváltozás, járattörlés.
  • Felhívjuk figyelmedet, hogy az utazás időpontjához közeledve, a helyek fogytával a repülőjegy ára drasztikusan nő. Ezért kérünk elsősorban a saját érdekedben – hogy az olcsóbb repülőjegyről ne maradj le –, valamint a jobb szervezhetőségért, hogy minél előbb jelezd, ha részt kívánsz venni az utazáson.
  • A meghirdetett időpont a repülők menetrendjének esetleges változásával módosulhat!
  • Csoportos repülőjegy-foglalás esetén egyéni kéréseket (ülőhely, elsőbbségi beszállás, stb.) nem tudunk teljesíteni. Az egyéni becsekkolást nem minden légitársaság engedélyezi.
  • A jelentkezési lapon az útlevélben, úti okmányban szereplő teljes nevet kérjük megadni. A névmódosítás többletköltséggel járhat. Az útlevélnek, úti okmánynak az utazás első napjától számítva minimum 90 napig érvényesnek kell lennie, de egyes országok esetében ez az időtartam akár 180 nap is lehet.
eXTReMe Tracker EUB utasbiztosítás